Hazeland har högsäsong för bokningsbara-aktiviteter och därför är leklandet stängt för säsongen och öppnar åter igen i höst med fasta öppettider. Fram tills dess går det att boka leklandsdelen för kalas eller speciella tillfällen för större grupper.

 

Här finns möjlighet till lek och skoj för alla åldrar. Tanken är att locka en bredare målgrupp med fokus på barn i åldrarna 2-14 år där även föräldrarna kan medverka vid flera aktiviteter.

För dom yngre barnen finns Frost-hoppborgen med rutschkana och annat kul.  För de lite större barnen finns arkad- och tv-spel samt möjlighet att prova Archerytag med pil och båge. Vi håller även på att utforma nya aktiviteter där bland annat dans och musik är i fokus. Fika och lättare mat kommer att serveras i vårt fik.

Välkomna på ett äventyr med lek och bus för hela familjen!

BARNKALAS

Det finns möjlighet att ordna barnkalas på Hazeland Lekland genom att hyra ett speciellt kalasrum som endast de inbjudna gästerna har tillträde till. Här kan ni välja olika tillval där ni väljer om gästerna ska få tårta och fika serverat samt godispåse innan de går hem, vi skräddarsyr allt efter era önskemål.

Möjligheten finns även att hyra Frost-hoppborgen separat för att ha på ert privata kalas i hemmet. Maila eller ring för mer info!

 

Bokning av leklandet 120kr/barn (minimum 10 barn)

Vid bokning av kalasrummet ingår saft, bulle och kaka samt liten godispåse. Födelsedagsbarnet får en ballong av maskoten Hazeman.

Fler tillval finns att köpa till tex tårta eller ett visst tema till kalaset.